tirsdag 22. juni 2010

Ikke lenge igjen!

Ja, jeg vet. Utrolig dårlig med oppdateringer.
Men lang historie kort: 2. juni var jeg og flere AFS´ere i Oslo på den Amerikanske Ambassaden. Det hele gikk "fort og gæli" egentlig. Ganske strenge regler, vi kunne ikke ha med oss noe annet enn pass og annen ID inn på Ambassaden, resten av tinger måtte legges igjen på AFS kontoret. Intervjuet foregikk på engelsk, 3-4 spørsmål og vips så var jeg ferdig.

Jeg har også fått vite når jeg skal møte opp på Gardemoen 11. august. Klokken 04:30! Det kommer til å bli en lang natt/morgen. Å ikke nok med det. Det har kommet enda flere papirer som skal underskrives, enda flere legetimer. Jeg er nå ferdig med alt det der, de siste sprøytene er tatt å nå venter jeg bare på vertsfamilie.. Tror jeg så og si er den eneste igjen som ikke har fått enda. Gidder ikke å gratulere lenger når jeg ser "OMG, OMG VERTSFAMILIEEEE!!!!!!!!" på facebook en gang. Min tid kommer nok den også skal du se. Må bare smøre meg inn med masse tålmodighet! :)
I går så kjøpte jeg meg faktisk en dagbok her har planer om å bruke i løpet av utvekslingsåret mitt. Tror den kommer til å hjelpe meg med å få ut alle tanker å meninger i gjennom året. Kan jo ikke skrive alt her på bloggen. Jeg tror også det blir morsomt å finne igjen den boka noen år senere, det hele er jo et minne for livet!

Det er ikke noe mer jeg kan oppdatere om før jeg har fått vertsfamilie. Så da får dere bare smøre dere inn med tålmodighet dere også!

Ha fortsatt en fin regnfull sommer :)