fredag 23. april 2010

Mulige plasser!

Ja, endelig skjer det noe. Jeg har fått vite at jeg lander i Chicago! Avreise fra mitt hjemland 11.august, jeg kan nesten ikke vente :-)
Slenger inn et bilde av de mulige Statene!

tirsdag 20. april 2010

Closer than ever

Pre-orienteringen har vært og det er en helg jeg sent vil glemme. Fredagen da vi kom fram til Levanger var det 40 ungdommer samlet i en haug. Alle sammen like spente og ukjente for hverandre. Det tok ikke lang tid før vi så smått begynte å snakke sammen. Oss 6 fra Bjugn bestemte oss for å dele oss på hvert rom slik at vi kunne bli kjent med nye folk. Jeg kom i prat ganske fort egentlig, og den samtalen gikk selvfølgelig ut på reisen vår. Var så utrolig morsomt å få høre de andres forventninger og hvor de skulle reise. Modige mennesker må jeg si! :)
Lørdag bestod av gruppearbeid og info om AFS-regler osv. Vi lekte leker, snakket om tur, snakket om forventninger og om hvordan vi trodde familiens forventninger er.
Søndagen kom og det ble tid for avreise. Trist å måtte forlate så positive mennesker etter så kort tid. Men vi skal nok sees igjen;)

Nå til helga (25.april) blir det hjemmeintervju. Mange tanker er i hodet, og jeg er utrolig spent på hva som kommer til å skje.
Her er hele gjengen gitt..



Stay tuned!